Avide infra izzók Avide wifi smart LED fényforrások

Entac olajradiátorok

Az Entac olajradiátorok a bekapcsolásuk után nem sokkal kellemes hőt biztosítanak, hiszen nagyon rövid felmelegedési idővel rendelkeznek. Mivel kiváló anyagból készültek a hűtőbordák és speciális termoolajjal vannak feltöltve, így az eszköz kikapcsolása után is hosszú ideig élvezhető az általa nyújtott meleg.

Hatékonyságukat az is mutatja, hogy akár 10 percen belül több fokos hőmérsékletemelkedés észlelhető a fűtött helyiségben.

Minden típus 3 fűtési fokozatban állítható. Használatuk költséghatékony, hiszen a fokozatmentesen beállítható termosztáttal beállítható, hogy a készülék energiafogyasztása a kívánt tartományban maradjon.

Az Entac olajradiátorok használata biztonságos, mivel túlmelegedés elleni védelemmel vannak ellátva, illetve felborulás ellen is védve vannak. Mobilitásuk a beépített görgőkkel könnyen megoldható, könnyen áthelyezhetők abba a helyiségbe, melyben a melegítésre van szükség.

Ezek az olajradiátorok nagyteljesítményű, zajtalan készülékek, melyek többféle felhasználásra alkalmasak: őszi napokra kezdeti fűtés, télre kiegészítő, műhelyek, garázsok ideiglenes- vagy alapfűtésére.

Az Entac olajradiátorok több méretben (7, 9, 11 és 13 tagú) és fűtési teljesítménnyel (1500 W, 2000 W, 2500 W) kaphatóak.