Entac olajradiátorok Entac Power Ball

Avide wifi smart LED fényforrások

Okostelefon segítségével szabályozható, hogy milyen fény világítson lakásában. Csakis Öntől függ, milyen színű és erősségű fény legyen - energiát adó, koncentrálást igénylő vagy olvasáshoz megfelelő.
Csak tekerje be az izzót a helyére, töltse le az ingyenes Smart Life alkalmazást (iOS/Android), csatlakozzon wifi hálózatához, és máris kezdődhet az izzók beállítása.

Minden izzó vezérelhető külön: mikor kapcsoljon be vagy ki, milyen színnel világítson, vagy a fényerő is tetszés szerint beállítható. Emellett a színhőmérséklet is kedv vagy tevékenység szerint módosítható 2700-6500 K közötti tartományban. Így hangulatvilágításhoz, munkához, olvasáshoz vagy beszélgetésekhez is külön használható. Ráadásul a beállított értékek az alkalmazásban elmenthetőek profilokba, így egy gombnyomásra bekapcsolható a kívánt világítási mód.

Az alkalmazáson belül az okos fényforrások tetszés szerint összerendezhetőek – akár típusuk alapján vagy helyiségek szerint is – így egyszerre be- és kikapcsolhatóak. Az applikációval a beállított profilok időzíthetőek is, így már fényes lakásba érhet haza este. Ez a funkció biztonsági célt is szolgálhat: huzamosabb távollét esetén is bekapcsolhatóak a fényforrások, így az esetleges betörés veszélye is kisebb, hiszen a világítás bekapcsolásával úgy tűnik majd, hogy vannak a lakásban.

Az Avide smart izzókkal estére és reggelre időzítve a kellemes naplemente és az enyhe napfelkelte is beprogramozható, így kellemesebben alhat és a nem lesz olyan fáradt reggelente a hirtelen felkeléstől sem.

Akkor is jól jönnek ezek az Avide smart izzók, ha elfelejtette kikapcsolni a lámpákat, és már elhagyta otthonát. Ha ilyen okosizzókat használ, akkor távolról is kikapcsolható minden helyiségben a világítás.

Az izzók kompatibilisek az Amazon Alexa és a Google Assistant termékekkel is, így okosotthonába tökéletesen beilleszthetőek.

Nincs szükség költséges telepítésre, nem kell központi egység, új kábelezés. Csak tekerje be az izzókat a foglalatba és csupán egy okostelefonnal máris felokosította világítását.

Az Avide wifi smart izzók kaphatóak globe, mini globe, gyertya és GU10 típusban, így minden helyiségbe és lámpába megtalálja a megfelelőt.